A legnagyobb világsztárok is a Nanushka lenyűgöző kollekciójának darabjait hordják

Drake, nanushka
Vágólapra másolva!
A Nanushka elképesztő sikertörténete folytatódik. A magyar divatmárka már nemcsak hazánkban, hanem külföldön is a sztárok első számú választásává nőtte ki magát, akik ráadásul boldogan mutatják meg közösségi oldalakon a Nanushka 2022-es kollekciójának legújabb darabjait.
Vágólapra másolva!

Drake, amerikai zeneszerző és rapper az amerikai függetlenség napjából tartott ünnepségen, július 4-én is a Nanushka ruháit választotta, hiszen New Yorkban a magyar sikermárka 2022-es tavasz-nyár kollekciójának vaníliaszínű Bodil felsőjét viselte.

Forrás: Drake, Instagram

Szintén a Nanushkára esett a Manchester United sztárjának választása is. Jadon Sancho nyaraláshoz válogatott a Nanushka derűs darabjaiból. A világhírű labdarúgó, aki már nem először viseli a magyar márka ruháit, ezúttal az arte povera blue mintájú Maitho és Doxxi mellett tette le voksát.

Eközben Selena Gomezt Ausztráliában, a The Sydney Morning Herald címlapján köszönt vissza a krémszínű Burlia ruhában a 2022-es resort kollekcióból. Külön érdekesség, hogy a cikk a világ legszexibb televíziós személyiségeként mutatja be az énekes-színésznőt.

Selena Gomez Forrás: Origo