Vágólapra másolva!
Szerdán este a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának visszavágóján a Ferencváros 5-1-re nyert a kazah bajnok Tobol Kosztanaj ellen a Groupama Arénában és továbbjutott a második fordulóba. A zöld-fehérek a következő körben a Slovan Bratislava csapatával csapnak majd össze, minden bizonnyal telt ház előtt.

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy a Slovan elleni jövő heti hazai meccsre két és fél óra alatt 13 764 jegy kelt el, így nem lenne meglepő, ha csordultig megtelne a 22 ezres Groupama Aréna.

A Slovan csapatára pokoli hangulat vár Budapesten Fotó: Koncz Márton - Origo

A BL-selejtező második fordulójának első felvonását jövő szerdán 20 órakor rendezik a Groupama Arénában, míg a pozsonyi visszavágót július 27-én, szerdán 20.30 órától játsszák.

A pozsonyi találkozóval kapcsolatban is óriási az érdeklődés, ezért a Slovannál kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra, mert nem szeretnék, ha megismétlődne az 1992-es eset. A két együttes akkori összecsapásán sok vendégszurkoló keveredett a hazai nézők számára fenntartott részre, ami konfrontációt eredményezett.