Szexchattel bukott le az RTL Klub gyerekverő színésze, ezért válik tőle felesége

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Betelt a pohár Molnár-Fazekas Viviennél, aki mindeddig kitartott az alkoholizmussal és bipoláris zavarral küszködő férje mellett, aki állítólag bántalmazta előző házasságból született kisfiát is. Molnár-Fazekas korábban azt is elárulta, hogy első közös gyereküket márciusban vesztette el, így nehéz időszak áll mögötte. Ahogy korábban mi is megírtuk, hivatalos közösségi oldalán, egy közleményben jelentette be, hogy végleg vége a kapcsolatuknak.
Vágólapra másolva!

A bejegyzésben nem árult el részleteket a színész felesége, de mégis úgy döntött, hogy nyilatkozik a Blikknek, és megdöbbentő részleteket árult el arról, hogy miért döntött a válás mellett.

Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni" – panaszolta az elképesztő esetet Molnár-Fazekas Vivien, akit férje hazug halálhírén kívül még értek további megrázkódtatások is.

„Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom, mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el" – zárta gondolatait Molnár Gusztáv felesége.

A lap elérte a színészt is a történtekkel kapcsolatban, aki tőlük értesült a válás híréről.

Nem láttam, amit Vivi kiírt, és nem is beszéltem most vele – reagált döbbenten a hallottakra Molnár Gusztáv.