Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csuti új barátnője elárulta, mit szól párja és Kulcsár Edina jó viszonyához

Csuti
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben kiderült, hogy rendeződött Kulcsár Edina és volt férje, Csuti viszonya. Az üzletember a napokban azt is kijelentette, hogy drukkol a volt feleségének, aki hamarosan a TV2 táncos show-jában szerepel majd.
Vágólapra másolva!

A Redditen beszélgettek a bulvárrajongók arról, milyen lovagias dolog Csuti részéről, hogy az Instagram-oldalán kijelentette, szurkol a volt nejének. A témához hozzászólást írt Gina is, az üzletember új párja, aki kifejezetten örül annak, hogy kedvese és annak volt felesége intelligensen kezelik a válásukat.

Forrás: Csuti/Instagram

"Szerintem nagyjából le lehet vonni Instán, hogy a közös képeken kívül, meg pár sztorit leszámítva, amikor épp ide-oda megyünk, nem Instán élünk, nem érezzük se ott, se máshol, hogy bárkinek bármit bizonyítani kellene kifelé.

Egyébként meg, mint sokan írjátok is, semmi ilyet nem írt - csak egy igent, okkal -, de nem erre gondolt, hanem a nagyszüleire, akiket elvesztett pár év alatt. Ha tehetné az ember, ki ne akarna néhány múltbéli pillanatba visszamenni és máshogy cselekedni" - fogalmazott a Redditen Gina.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről