Hollik István: Kérdéseket vet fel a baloldal amerikai kampánytámogatása

Soros György, Márki-Zay Péter
Vágólapra másolva!
Több kérdést is felvet az, hogy a baloldal több százmillió forintot kapott a kampányára egy olyan amerikai szervezettől, amely Soros Györgyhöz köthető - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki videónyilatkozatában.
Vágólapra másolva!

A politikus kifejtette, hogy

már napok óta tudjuk, hogy a baloldal több százmillió forintot kapott külföldről a kampányára egy olyan amerikai szervezettől, amely Soros Györgyhöz köthető.

Amellett, hogy ezzel egyértelműen kijátszotta a kampányra vonatkozó jogszabályokat a baloldal, az ügy számos kérdést felvet - értékelt.
Hollik István kiemelte, hogy talán az egyik legfontosabb kérdés, hogy

Soros György több százmillió forintot adott a baloldal kampányára Forrás: MTI

Senki nem gondolja komolyan, hogy több százmillió forintot az üzletember csak úgy odaadott a baloldal számára - fogalmazott.

Hollik István azt is mondta, hogy

Soros György támogatja a háborút és az európai szankciókat, ezért adódik a kérdés, köze van-e Soros György kampánytámogatásának ahhoz, hogy a Márki-Zay Péter- és Gyurcsány Ferenc-féle baloldal egyértelműen háborúpárti és szankciókat támogató álláspontot képvisel mind a mai napig.


Elvárjuk, hogy a kapitány és a főnök, azaz Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc válaszoljon ezekre a kérdésekre - jelentette ki a politikus.