Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Sallai Roland számára borzalmasan alakult a Freiburg hétvégi bajnokija, ugyanis már a mérkőzés elején hordágyon kellett levinni a pályáról. A legfrissebb hírek szerint arccsonttörést szenvedett.

A találkozó ötödik percében a labdáért vívott harcban a német válogatott Jonathan Tah arcon rúgta Sallai Rolandot, akit ezt követően ápolni kellett. A támadó végül nem folytathatta a játékot, és hordágyon vitték le a pályáról vastaps közepette.

A futballista családja rettenetesen megijedt az eset láttán, ráadásul sokáig nem is tudtak semmit az állapotáról. Sallai Tibor, a futballista édesapja a közmédiának azt mondta, csak éjjel egy óra után tudott telefonon beszélni fiával, akivel kapcsolatban elárulta, csak a következő napokban dől majd el, hogy meg kell-e műteni a válogatott labdarúgót.

Sallai Roland arccsonttörést szenvedett Forrás: AFP/Uwe Kraft

"Mindenki megrémült itthon a családban a tévében látottaktól, és az is nagyon nyugtalanított, hogy sokáig nem tudtuk őt elérni. Aztán jóval éjfél után végre beszéltünk vele. Elég rosszul nézett ki, de nem volt rosszkedvű és szerencsére nincs agyrázkódása.

Azért még új vizsgálatok várnak rá a következő napokban. De a helyzet nem annyira súlyos, amennyire elsőre tűnt" – mondta az aggódó édesapa.

Sallait vasárnap már haza is engedték a kórházból és édesapja beszámolója szerint csütörtökön már játszani akar az azeri Qarabag elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen.