Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szánthó Miklós: A Soros-hálózat budapesti konferenciájára akkor is van pénz, ha semmire sincs pénz

Szánthó Miklós, alapjogokért központ igazgató
Vágólapra másolva!
A Soros-hálózat budapesti konferenciájára akkor is van pénz, ha semmire sincs pénz. A Főváros ismét a Budapest Forum keretében látja vendégül a hírhedt spekuláns szervezeteit és a hozzá nagyon közel álló alapítványokat, NGO-kat, policy-aktorokat és személyeket - írja közösségi-oldalán Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.
Vágólapra másolva!

A sánta főpolgármester és a kivéreztetett főváros esete

A Budapest Forum - melynek első, 2021-es alkalma Karácsony később elszállt miniszterelnök-jelölti kampányának nyitórendezvénye volt -, nem más, mint egy Soros-közeli seregszemle.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgató Forrás: Origo

A rendezvény partenere a CEU Democracy Institute, valamint a Márki-Zay Péternek milliárdos, míg Karácsonynak több száz milliós, rejtélyes kampánytámogatást nyújtó Action for Democracy.

A partnerek között természetesen jelen van Soros koronaékszere, az Open Society Foundations, továbbá európai, globális agendát terítő zöldszervezetek és a Heinrch Böll Alapítvány is.

Azt pedig nyugodtan tarthatjuk Karácsony személyes félreértésének, és egyben lelepleződésnek is, hogy a NATO tisztségviselője is előad a konferencián, ugyanis nem Budapest a NATO tagja, hanem Magyarország, és hazánkat nem Budapest, és Karácsony Gergely, hanem Magyarország Kormánya vezeti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről