Vágólapra másolva!
A címvédő Ferencváros 4-2-es győzelmet aratott a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó NB I 12. fordulójának rangadóján. A találkozó után Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője érthetően elégedetten nyilatkozott, de kitért a hétközi kupakiesésre is, míg a felcsútiek trénere, Hornyák Zsolt úgy fogalmazott, magyar szinten ehhez fogható mérkőzést még nem látott.

"Úgy gondolom ma nagyon jó meccset láthattak a nézők és mindenki elégedett lehet. Talán ezzel a szerencsétlen hétközi kupakudarcot sikerült kijavítanunk, és külön öröm, hogy hosszú idő után újra sikerült nyernünk itt Felcsúton.

Mentálisan nagyon jó teljesítményt nyújtottak ma a srácok. A kupameccs után erősítettem a csapatot és nem csak kritizáltam.

Ott is mindent megtettünk, sajnos akkor nem tudtunk nyerni, de profi módon kielemeztük azt a mérkőzést. Lehet dühösnek lenni, de egy profi szakember nyugalomban javít az ilyen hibákon" - mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a Fradi orosz edzője, Sztanyiszlav Csercseszov.

Sztanyiszlav Csercseszov elégedett volt a Ferencváros teljesítményével Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Sajnos a második félidőben nagyon korán kaptuk a gólt, de nem akartunk visszaállni 4-2 után sem. Nagyon ritkán szoktam dicsérni a csapatomat vesztes mérkőzés után, de nagyon megvagyok elégedve a hozzáállással. Persze, sok hibát követtünk el, de ha objektívek akarunk lenni, akkor a Fradi ma egy-két góllal jobb volt" – értékelt a lefújás után Hornyák Zsolt az M4 Sport kamerája előtt.