Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Még mindig vérben úszik a Real sztárjának szeme a horrorsérülés után - kép

RB Leipzig - Real Madrid Sports RBL Turf Ball Sports soccer Horizontal CHAMPIONS LEAGUE THOUGHTFUL
25 October 2022, Saxony, Leipzig: Soccer: Champions League, Group stage, Group F, Matchday 5 RB Leipzig - Real Madrid. Real's Antonio Rüdiger (r) and Eder Militao embrace before the match. Photo: Jan Woitas/dpa (Photo by JAN WOITAS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Antonio Rüdiger, a Real Madrid német védője kőkemény fickó, ijesztő sérülése után most a lassan gyógyuló utóhatásokkal ijesztgetheti az ellenfelek védőit. 

A 29 éves középső védő október 11-én a Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés utolsó percében sérült meg, amikor testi épségét nem kímélve szerezte meg a címvédő egyenlítő gólját. Később kiderült, hogy az Olekszandar Zubkov stoplisával való találkozás után 20 öltéssel kellett összevarrni a homlokán keletkezett sebet.

Ettől függetlenül öt nappal később a padról beszállva vette ki a részét a Barcelona elleni győzelemből, majd az Elche ellen maszkban, míg a Sevilla ellen kötéssel a fején játszotta végig a soros bajnokikat. És ugyanígy tett kedden este az RB Leipzig elleni vereség során, pedig a szeme még mindig vérben úszik, de ez inkább már csak a szembe jövő támadók számára ijesztő, mintsem rá nézve veszélyes.

Mindent egy helyen az Eb-ről