Nehezen bírják a katari hőséget az angol válogatott sztárjai - videó

Angol fociválogtott, Anglia, Harry Kane
A brit fogadóirodáknál Harry Kane gólkirályi címe a favorit
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott már Kabarban készül a világbajnokságra, ám a közösségi médiába kikerült egy videó, amelyen láthatóan az Eb-ezüstérmes sztárok nehezen birkóznak meg a hőséggel.
Vágólapra másolva!

Gareth Southgate együttese hétfőn Irán ellen kezdi meg világbajnoki szereplését, éppen ezért az angolok már javában készülnek. Pénteken a szigetországi válogatott tagjai 33 fokban, meglehetősen nehéz körülmények között edzettek, hogy ezáltal is a lehető leggyorsabban szokjanak hozzá a katari hőséghez és a magas páratartalomhoz.

Az angol szövetség a hivatalos Twitter-oldalán tett közzé egy videót, amelyen a játékosok ventilátorral hűsítették magukat az edzés végén. A bejegyzés alatt természetesen egyből megjelentek a nyugtalankodó szurkolók, akik a sportolók egészségéért aggódtak.

Természetesen a szervezők felkészültek erre is, és a stadionok mindegyikét ellátták légkondicionáló berendezésekkel, hogy a lehető legkényelmesebb hőmérsékletet tudják biztosítani mind a játékosok, mind pedig a szurkolók számára.

Az angol csapat védője, Conor Coady a The Guardiannak nyilatkozott a hőség miatti nehézségekről.

"Nehéz, mivel teljesen más környezet, mint amit eddig megszoktunk, de szeretnénk a lehető leghamrabb alkalmazkodni hozzá.

– mondta a 29 éves védő.

A brit fogadóirodáknál Harry Kane gólkirályi címe a favorit Forrás: AFP/Paul Ellis

Az Eb-ezüstérmes együttes a vb-n Iránnal, az Egyesült Államokkal és Walesszel találkozik a csoportkörben.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!