Szenteste vitték be a Vészhelyzet sztárját a rendőrök

Los Angeles Influencer Special Screening of Sony Pictures' BLACK AND BLUE, Hosted By Terrence J And Director Deon Taylor GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Vertical FASHION
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - OCTOBER 17: Darris Love attends the Los Angeles Influencer Special Screening of Sony Pictures' "BLACK AND BLUE," hosted by Terrence J and Director Deon Taylor at ArcLight Hollywood on October 17, 2019 in Hollywood, California. Arnold Turner/Getty Images for Sony Pictures Entertainment/AFP (Photo by Arnold Turner / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Darris Love - aki Ray Alvarado volt az Alex Mack titkos életében és sok más sorozatban is játszott - nem így képzelte a karácsonyt: családon belüli erőszak a vád.
Vágólapra másolva!

A TMZ híre szerint letartóztatták Darris Love-ot: a férfi errőszakos viselkedése miatt a barátnője hívta ki a rendőrséget. A nő szerint ő csak azért ment vissza a lakásba, hogy összeszedje a holmiját, mielőtt elhagyja a tévésztárt. Ekkor veszekedni kezdtek, a nő állítása szerint a fejét is megütötte a 42 éves férfi.

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Arnold Turner

A rendőrök röviden kikérdezték a párost, majd Love-ot letartóztatták és bevitték - családon belülli erőszak lesz a vád. Tíz órát volt őrizetben, 20 ezer dollár (7,5 millió forint) óvadék kifizetése után távozhatott, szabadlábon védekezik.

A színész játszott a Felhőtlen Philadelphiában, a Szégyentelenekben, a Helyszínelőkben, a Vészhelyzetben és a Kemény zsarukban is.