Nem fogja elhinni, melyik sztárcsapat akadémiájára tér vissza C. Ronaldo legidősebb fia

FOOTBALL - CHAMPIONS LEAGUE - 1/2 FINAL - REAL MADRID v BAYERN MUNICH 2018 BAYERN CHAMPIONS FINAL FOOT FOOTBALL league MADRID MUNICH semi Soccer SPORT UEFA
Cristiano Ronaldo Jr during the UEFA Champions League, semi final, 2nd leg football match between Real Madrid and Bayern Munich on May 1, 2018 at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain - Photo Laurent Lairys / DPPI
Vágólapra másolva!
A szakemberek szerint a jelenleg munkanélküli Cristiano Ronaldo legidősebb fia, Cristiano Junior legalább akkora, vagy még nagyobb focista lehet, mint az édesapja. Jól mutatja a tehetségét, hogy a hírek szerint visszatér a Real Madrid akadémiájára, és 12 éves kora ellenére a nála két évvel idősebb korosztály csapatát fogja erősíteni.

C. Ronaldo Jr. korábban már megfordult a Real Madridnál, amikor az édesapja ott játszott, ahol kiválóan teljesített, majd játszott a Juventus és a Manchester United ifjúsági csapataiban is, éppen ott, ahol az apja focizott.

A Real-hírekben mindig jól értesült újságíró, Edu Cornago Twitter-bejegyzése szerint most visszatér Madridba, méghozzá a koránál két évvel idősebbek közé.

A tehetségét jól mutatja, hogy a a Manchester United akadémiáján 20 meccsen több mint 50 gólt lőtt és 14 gólpasszt is adott.

Cristiano Ronaldo Jr visszatér a Real Madridhoz Forrás: DPPI/Laurent Lairys

A hír hallattán azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy C. Ronaldo is visszatérhet a Real Madridhoz, de ez inkább csak kacsa, ugyanis

nehezen elképzelhető, hogy 37 évesen még hasznára lehetne a csapatnak. Sokkal valószínűbb, hogy Szaúd-Arábiában köt majd ki. A CBS Sports információi szerint ugyanis hamarosan áteshet a szokásos orvosi vizsgálatokon az Al-Nassr együttesénél.