Vágólapra másolva!
A világ legszebb focistanőjének tartott Ana Maria Markovic nagyon örülne, ha együtt lehetne a szaúdi al-Nasszr együtteséhez igazoló Cristiano Ronaldóval. Már csak az a nagy kérdés, mit szól ehhez a portugál focista a nem éppen a kedvességéről híres barátnője, Georgina Rodriguez.

A gyönyörű horvát játékos, Ana Maria Markovic nem titkolja, hogy nagy rajongója Cristiano Ronaldónak, annak ellenére, hogy Chelsea-szurkoló. A világ legszebb labdarúgójának titulált 23 éves nő ezt nemrég újfent bizonyította.

A svájci Grasshopper labdarúgója a tweetjében ugyanis megjelölte Ronaldót, aminek következtében azonnal elindultak a találgatások. Markovic pedig nem is tagadta, szívesen lenne együtt a portugál sztárral.

Az egyik felhasználó a következőket írta:

"Szeretnél találkozni CR7-el? Meg tudom valósítani." Nem is késett Ana Maria Markovic válasza: "Bárki szeretné."

Volt olyan rajongó, aki felájanlotta, hogy legyen ő a Markovic "Ronaldója", de a játékos úgy reagált, hogy neki csak egy igazi létezik.

A Thats Sport is kiposztolta a Twitteren a képet a focistanőről, az alábbi szöveggel: "Ő Cristiano Ronaldo legnagyobb női rajongója."

Markovic pedig meg is osztotta a bejegyzést és csak annyit tett hozzá, hogy: "Egyetértek"

Markovic szerencsétlenségére Ronaldo már régóta kapcsolatban él Georgina Rodriquezzel , és a pár most költözött Szaúd-Arábiába, miután a portugál az al-Nasszr együtteséhez igazolt. Kérdés persze, mit szól az egészhez az argentin modell, mert a lélegzetelállítóan szép Markovicnak biztosan nem könnyű ellenállni.