Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal szeretné leigazolni a West Ham United angol válogatott középpályását, Declan Rice-t.

A hírt az átigazolási hírekben jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano is megerősítette a Twitter-csatornáján. A Premier League-ben listavezető Ágyúsok állítólag már felvették a kapcsolatot a Kalapácsosok vezetőivel, akik egyelőre nem szeretnének megválni a legértékesebb játékosuktól, azonban azt fontos leszögezni, hogy Rice szerződése 2024 nyaráig érvényes, és ha nem akar hosszabbítani, akkor legkésőbb nyáron muszáj lesz eladniuk.

Declan Rice (balra) az angol válogatott egyik legfontosabb játékosa Forrás: AFP/Ina Fassbender

A 39-szeres angol válogatott középpályás piaci értékét 80 millió euróra becsülik, de mivel nyáron már csak egy év lesz hátra a szerződéséből, ez minden bizonnyal jelentősen csökkenni fog.

Rica kapcsán a közösségi oldalakon már folyamatosan a Chelsea rálicitálásával húzzák az Arsenal-szurkolókat. Mint ismert, a Chelsea a hétvégén jelentette be, hogy leigazolta a Sahtar Donyeck 22 éves támadóját, Mihajlo Mudrikot. Az utóbbi napokban arról lehetett olvasni, hogy az Arsenal fogja szerződtetni az ukrán csodagyereket, aki folyamatosan hangoztatta, hogy az Ágyúsok játékosa akar lenni. A Sahtar Donyeck azonban nem volt megelégedve az Arsenal 70 millió eurós ajánlatával, a Chelsea pedig ezt kihasználva ráígért az Arsenalra.

A Chelsea igazolásai Todd Boehly érkezése óta Forrás: Twitter

A közösségi oldalakon folyamatosan születnek a mémek a Chelsea átigazolási politikájáról, ugyanis a klub új tulajdonosa, a márciusban érkezett Todd Boehly folyamatosan szórja a pénzt, és egyfolytában olyan futballistákat szerződtetne, akiket már más is kinézett. Nyáron például hetek arról cikkeztek Angliában, hogy Marc Cucurella a Manchester Cityhez igazol, de egyszer csak megjelent Boehly, aki a semmiből ráígért a City ajánlatára, és megszerezte a spanyol védőt.