Vágólapra másolva!
Mutatjuk, mik voltak a legérdekesebb hírek csütörtökön. Visszapillantó. Csütörtökön is rengeteg érdekes esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen.

A nap elején sorra érkeztek a tragikus hírek, ugyanis 37 éves korában hosszú betegséget követően a világbajnoki ezüstérmes alpesi síző, Elena Fanchini szervezete feladta a küzdelmet a rákkal. Szintén életét vesztette 63 éves korában Marcos Alonso Peña, Eb-ezüstérmes labdarúgó. A korábbi osztrák válogatott labdarúgó, Volkan Kahraman pedig brutális gyilkosság áldozata lett Bécsben. A játékosnak korábban csapattársa volt Kabát Péter is, akit letaglózott a halálhír.

Amputálni kellett mindkét lábát az olimpiai bajnok orosz jégtáncosnak, Roman Kosztomarovnak.

A Premier League-ben címvédő Manchester City csapatát pontlevonással sújthatják, de akár ki is zárhatják az angol élvonalból, mert állítólag több mint száz esetben megszegte a pénzügyi fair play szabályait. Ha bebizonyosodik a bűnössége, katasztrofális helyzetbe kerül a világ egyik leggazdagabb futballklubja.

Az évszázad legnagyobb focibotránya robbant ki Angliában a City miatt Forrás: AFP/Oli Scarff

Elképesztő fordulat történt a nemi erőszakkal vádolt brazil futbllista, Dani Alves ügyében, ugyanis a Barcelona legendája negyedszer is változtatott a vallomásán, egyben először ismerte be bűnösségét.

Cristiano Ronaldo csapata az al Naszr a portugál támadó négy góljával nyert a szaúdi bajnokságban.

Természetesen a szexi nőkből sem volt hiány, a tavalyi labdarúgó világbajnokság legnagyobb felfedezettje, a horvát szuperdrukker, Ivana Knöll ismét szenzációs képekkel sokkolta a rajongóit a közösségi oldalán.