Tragikus halálesetek, megalázták Babos Tímeát, szexvideó kering a sztárjátékosról

RUGBY LEAGUE - SUPER LEAGUE 2016 - FINAL - WARRINGTON WOLVES v WIGAN WARRIORS FINALE FIRST league SUPER WIGAN Horizontal FINAL RUGBY SPORT, Joe Westerman
Warrington Wolves Joe Westerman and Stefan Ratchford shows a look of dejection after the First Utility Super League Grand Final Rugby League match between Warrington Wolves and Wigan Warriors on October 8, 2016 played at Old Trafford stadium in Manchester, England - Photo Paul Greenwood / Backpage Images / DPPI (Photo by PAUL GREENWOOD / BACKPAGE IMAGES Ltd / DPPI via AFP)
Vágólapra másolva!
A keddi nap is eseménydús volt a sport világában, így nem maradtunk ezúttal sem érdekes hírek nélkül. Mutatjuk a legfontosabbakat ezek közül!

Szörnyű tragédia érte a francia élvonalbeli Nantes kameruni válogatott futballistáját, Ignatius Ganagót, akinek meghalt az ötéves kislánya.

Hosszú rákbetegsége után 53 éves korában meghalt a finn olimpikon, a díjlovagló Mikaela Fabricius-Bjerre (Mikaela Lindh).

Végeláthatatlan Gerard Piqué és Shakira sztorija Forrás: AFP/Josep Lago

Piqué leleplezett egy óriási különbséget Shakira és az új barátnője között. A Barca korábbi védője egy videóban elárulta, hogy a kolumbiai énekesnőhöz képest hogyan alakul a ruhavásárlás új párjával, Clara Chía Martíval – akiről először jelentette ki nyilvánosan, hogy a barátnője.

A párosban négyszeres Grand Slam- és háromszoros WTA-világbajnok Babos Tímea fantasztikus formában van, ezt pedig meg is mutatta a rajongóinak a közösségi oldalán. Ám is így akad követő, aki még ebbe is képes belekötni. Az egyik követője kegyetlenül megalázta a teniszezőnőt.

Babosnak a kommentelőkkel is meg kell küzdenie Forrás: MTI/Kovács Tamás

Vizsgálatot indított az angol Castleford Tigers rögbicsapata, miután az egyik játékosról, Joe Westermanról készült szexvideó bejárta az internetet.

A világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs és menyasszonya a közösségi médiában bejelentették, hogy hamarosan gyermekük lesz.

A MOL Fehérvár többek között leigazolta az Újpest csapatkapitányát, Csongvai Áront, míg a Fradi a Debrecen fiatal magyar válogatott játékosának, Baráth Péternek a szerződtetését jelentette be.

A Ferencváros leigazolta Baráth Pétert Forrás: MICHELLER SZILVIA/Micheller Szilvia

A november eleje óta szünetelő Bajnokok Ligája a nyolcaddöntőkkel tért vissza és nem is akármilyen párosítással. A Paris Saint-Germain a Bayern München csapatát fogadta Párizsban, amely kissé csalódást okozott, és hazai pályán 1-0-ra kikapott. A játéknap másik meccsén is egy gól esett, az AC Milan 1-0-ra nyert a Tottenham ellen.