Ábrahám Róbert: Nem működik, hogy szótlanul nézzük mit tesznek Európa vezetői | VIDEÓ

Dühöngő borító Ábrahám Róbert
Vágólapra másolva!
Minden apróságért utcára vonalnak az emberek, de valahogy a békéért nem akarnak – kezdte mondandóját Ábrahám Róbert vlogger, médiaszemélyiség a Dühöngő című podcast legújabb adásában. Most azonban ez megváltozik. Február 24-én lesz egy éve, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát és az azóta eltelt időben azt tapasztalhatjuk, hogy a nyugati világ ukrán szurkolóként van jelen a kialakult helyzetben. Folyamatosan újabb és újabb szankciókat vezetnek be Oroszország ellen, komolyabb és komolyabb fegyverrendszereket küldenek a frontra a tűzszünetről és a béketárgyalásokról azonban Magyarországon kívül gyakorlarlatilag senki nem beszél. Ábrahám Róbert jövő pénteken a Kossuth téren szervez kiállást a béke mellett.
Vágólapra másolva!

Ábrahám Róbert szerint a világ jelenleg két oldalra osztható: vannak az alvajárók és azok, akik még valamennyire ébren vannak.

– mondja.

Mint mondta, a baloldalinak és a liberálisoknak lenne a szerepe, hogy békét követeljenek, azonban ez nem történik meg és eltűntek a „Szeretkezz, ne háborúzz” tipusú jelszavak. Véleménye szerint Magyarország egyedüliként ad hangot békepártiságának.

– jelentette ki.

A jövő pénteki kiállásról szólva elmondta, lesz élőzene és kerekasztal-beszélgetések, illetve készülnek egy nagyszabású produkció is, amit hamarosan be is jelentenek.

Hallgassátok meg a teljes beszélgetést: