El kellett távolítani a fél koponyáját egy brutálisan megtámadott férfinak - megrázó fotók

Braden, koponya sérülés
Vágólapra másolva!
Tavaly májusban brutálisan megvertek egy angliai földmunkást. A férfi 15 napig lebegett élet és halál között a kórházban, végül az orvosok úgy tudták megmenteni az életét, hogy a fél koponyáját el kellett távolítaniuk. A férfi még most is nehézségekkel küzd, és attól fél, hogy bármikor halálos sérülést kaphat a védtelen agya – írja a DailyMail.
Vágólapra másolva!

2022. május 2-án este a 27 éves Braden Stromberg és az akkori barátnője egy boltban sétált, amikor egy férfi, Kyle Stephenson, minden ok nélkül kiabálni kezdett velük.

A pár ezt először figyelmen kívül hagyta, azonban a férfi követte őket és egy sikátorban megtámadta Bradent, akinek a fejét többször a földbe verte.

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosoknak egy hosszú műtét során el kellett távolítaniuk a fél koponyáját, majd 15 napig tartották mesterséges kómában.

Braden hihetetlen módon felépült a sérülésből, de nem maradéktalanul,

az agyának a részleges védtelensége miatt egy kisebb, a fejét ért sérülés is az életébe kerülhet, ezért amikor elhagyja a házát, akkor sisakot kell viselnie.

A derbyshire-i Ilkestonban élő Stephensont letartóztatták, és súlyos testi sértéssel vádolták meg, amiben később bűnösnek vallotta magát. A 32 éves férfit egy év és 10 és fél hónap börtönbüntetésre ítélték idén február 6-án. Az ítéletet Braden nem tartja élégnek:

Braden jelenleg a szüleivel él, és még több műtétre van szüksége ahhoz, hogy újra dolgozni tudjon, reménykedik abban, hogy újra olyan lehet az élete, mint a támadás előtt.