Brutális tömegverekedés Szekszárdon

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi összeveszett az ismerősével az egyik szekszárdi szórakozóhelynél. A férfi ezt később elmondta a rokonainak és a barátainak, akikkel később brutálisan megverték az ismerőst és a társát.
Vágólapra másolva!

Az egyik szekszárdi szórakozóhely teraszán veszett össze a férfi az ismerősével 2019 szeptemberében. Két unokatestvére és három barátja dühösen keresni kezdte az embert, akivel veszekedett, de nem találta. Nem sokkal később két barátja összefutott az említett ismerőssel és a társával. Azt mondták nekik, keresik őket, és aztán követni kezdték.

Az egyikük hátulról hátba rúgta az ismerőst, akit aztán megvert a társa.

A verekedés hangjaira a banda többi tagja is odament hozzájuk és beszélt a bunyóba.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ököllel ütötték őket, és az egyiküket többször meg is rúgták. A verekedésnek az vetett véget, hogy az egyik megvert férfi elájult. A banda tagjai elmenekültek, a megtámadott emberekhez a szórakozóhely többi vendége hívott segítséget. Kórházba kerültek.

Az ismerősnek életveszélyes sérülései lettek, a társa pedig súlyosan sérült.

A bíróság első fokon életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés miatt a férfit 5 év, a barátját 4 év, a két unokatestvérét pedig 4 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte. Egy másik barátot és korábbi testi sértéssel együtt 6 év 6 hónap börtönbüntetésre ítéltek. Másodfokon a Pécsi Ítélőtábla enyhített az ítéleten. A férfi büntetését 3 év, a barátjáét 3 év 6 hónap, a két unokatestvéréét és a másik barátjáét pedig 2 év 6 hónap börtönbüntetésre enyhítette. Az ítélet jogerős - írja a birosag.hu.