Elindult a Highlights of Hungary közönségszavazása

Highlights of Hungary, Berecz Zsombor és a Vérlovagok is várják a közönség szavazatait az idei Highlights of Hungary-n 50 jelölt közül csak egy kaphatja meg a Highlights of Hungary közönségdíját
Vágólapra másolva!
Idén is lehetősége van a közönségnek arra, hogy kétmillió forinthoz juttasson egy olyan kezdeményezést az ötvenből, melyet a Highlights of Hungary nagykövetei válogattak össze.
Vágólapra másolva!

A Mathias Corvinus Collegium kiemelt partnerségével megvalósuló Highlights of Hungary hagyományosan kategóriák nélkül zajló seregszemle, ahol az egész Kárpát-medencéből gyűjtik a kiváló, inspiráló és szerethető történeteket. Minden évben találunk jelölteket a tudomány, a kultúra, a sport és a civil szféra területéről.

A jelöltek soráról a Highlights of Hungary által felkért, szakmájukban már komoly eredményeket elért nagykövetek döntenek,

a közönségnek pedig lehetősége van arra, hogy szavazatával támogassa a számára legkedvesebb jelöltet.

Megkezdődött a Highlights of Hungary közönségszavazása Forrás: Highlights of Hungary

A legtöbb szavazatot kapott kezdeményezés közönségdíjjal és kétmillió forintos pénzjutalommal jár. Várja a szavazatokat többek között Sávolt Karolina, az ifjú géniusz, aki autodidakta módon kezdett el két és fél éve festeni, s idén már egy saját budapesti kamarakiállításon is túl van, amelyen gyűjtők milliókért vásárolták meg a képeit. A jelöltek között van a tradicionális külsőt és a high-tech megoldásokat kombináló Laufer Ferenc EDIDA-díjas Relief kályhacsempe kollekciója, Sikentáncz Szilveszter néptáncmozgalma, valamint az HBO saját gyártású sorozata, A besúgó is.

A jelöltek teljes listája IDE kattintva érhető el.

A közönség számára március 9-től elérhető a szavazás, március 29-én pedig eldől, hogy ki kapja az idei Highlights of Hungary elismerést.

Tavaly rekordmennyiségű, 98 ezer közönségszavazat érkezett a jelöltekre, melynek eredményeképpen az éjjel-nappal ugrásra kész Vérlovagok vihették haza a Highlights of Hungary közönségdíját, és az ezzel járó kétmillió forintot. Emellett a nagykövetek egymás között is szavaznak a listáról, a mindenki által legszerethetőbbnek és leginspirálóbbnak megszavazott kezdeményezés szintén kétmillió forintot kap. Tavaly a nagyköveti díjat a Tulipán Gyermekotthon kapta.

Az idei nagykövetek:

Borbás Marcsi
Producer, főszerkesztő, műsorszerkesztő

Mádai Vivien
ELLE magazin főszerkesztő

Rókusfalvy Lilli
Televíziós szerkesztő-műsorvezető

Rókusfalvy Pál
Nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos, bortermelő, kommunikációs
szakember; országos borkulturális fesztiválok és konferenciák ötletgazdája és
főszervezője, a Borászok Borásza alapítója

Trellay Levente
A 100sparks alapítója, a TELEP és a TELEP Galéria, valamint a BUDAPEST BÄGEL
alapítója

Nagy Viktor
Olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar válogatott vízilabdázó, kapus
poszton, Immunetec Proof Kft. alapítója

Lobenwein Norbert
Kulturális szervező

Pál István „Szalonna"
Népzenész

Partos Bence
Mindset Pszichológia alapító-tulajdonos

Bonta Gáspár
Designer, 360 design Budapest programigazgatója, Hype and Hyper lapigazgatója

A Highlights of Hungary csapata
Oláh Zsanett, Tomka Emese, Mihályi Réka