Felesége elképesztő dolgokat mondott a Fekete Vonat hajléktalanként élő zenészéről

Fekete Vonat, L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat
Vágólapra másolva!
Az utcára került, gyakorlatilag hajléktalanként él Beat, a Fekete Vonat zenésze. A rapper egyre több embert haragít magára, az ismerősei sorra fordulnak el tőle, és most a felesége is kipakolt.
Vágólapra másolva!

Beat, a Fekete Vonat zenésze a múlt héten élő közvetítésben omlott össze idegileg. Az utcán sétálva, habzó szájjal ordítva, őrjöngve kérte számon a világon azt, hogy miért került egy csendes családi életből egyik napról a másikra az utcára.

Beat kiborulása a Fekete Vonat-koncert után kezdődött azzal, hogy kiderült számára: közel sem kap annyi pénzt, mint amennyire számított. A zenész a történtekért először a buli szervezőjét, később L.L. Juniort, majd a feleségét, végül az egész világot hibáztatta a történtekért.

– ordítozta a zenész.

Forrás: Mohamed Fatima Instagram

A Facebookon közvetített őrjöngésére kelletlenül ugyan, de elkezdtek beszélni azok a közös ismerősök, akik eddig inkább hallgattak. A régi barátoknál ugyanis betelt a pohár, már ők sem bírták szó nélkül nézni, ahogy Beat összemocskol mindent és mindenkit maga körül.

Beat családjánál, köztük a feleségénél is elszakadt mára a cérna és reagált a vádakra.

A legundorítóbb húzásod viszont az volt, mikor elloptad a tévét a lakásból. És eladtad. És én ezért azt mondtam neked, hogy nem adom vissza a kabátodat, addig, amíg nem hozod vissza a tévét az unokáknak. (Mert nem velem b...tál ki, hanem a saját unokánkkal, mert a kislány, tudtad, hogy azt nézegeti a járókából, sír, ha nem megy a mese és nem nézheti.) Erre bementél a Víg utcába és feljelentést tettél, hogy elloptam a kabátot!

És képes voltál rendőrökkel ide jönni a lakásba, hogy vagy visszaadom, vagy állítsanak elő lopásért. A sajátjaidra rendőrt hozol, és képes vagy elvitetni! Pfúj! Visszaadtam a kabátot, persze a tévé sehol, mivel eladtad, elkábítóztad, elgépezted" - szúrta ki a Bors.

Forrás: Fehér Tibor Facebook

A monológnak, amit Beat felesége kiírt a Facebook-oldalára, ezzel még nincs vége, a családi bili kiborulásának a csúcspontja az volt, amikor azt írta:

Szóval, ahogy elmentél 24 év után itthonról szerencsét próbálni, hogy ne a családoddal kelljen megélned a nagy pénzt, rá egy hétre összejöttél egy nővel... (...) Őt is csúnyán becsaptad."