Megszólalt a Sztárban sztár győztese

Sztárban Sztár, 9. évad, döntő, 2023. 04. 09., TV2, showműsor
Vágólapra másolva!
Gubik Petra rendkívüli győzelmet aratott húsvétvasárnap a Sztárban sztárban, hiszen a műsor történetében először nyert női előadó. A színésznő az izgalmas döntő után mesélt az érzéseiről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, óriási küzdelemben, szenzációs produkciók után Gubik Petra nyerte a Sztárban sztár kilencedik évadát – amivel történelmet is írt, hisz a műsorban eddig csak férfi előadók győztek.

Gubik Petra a Sztárban sztár győzteseként Fotó: Polyák Attila - Origo

A színésznő közvetlenül a döntő után nyilatkozott a Borsnak: "Mindig arra összpontosítottam, hogy az adott figurát minél hitelesebben leutánozzam, és az ő hangján valahogy a nézőkhöz eljussak. Amikor olyan produkcióm volt, hogy lehetőségem volt egy kicsit drámai vénát is villantani, akár teljesen elváltoztatott külsővel és hanggal, igyekeztem megfogni és átadni, amiről a dal szól.

a hangi sajátosságokra. Nem olyan egyszerű, mert hogy ha férfi volt az eredeti előadó, az kicsit nehéz, de egyébként azt is meg lehetett oldani, csak tényleg nagyon nagy koncentrációt igényelt ez az egész nyolc hét. Most majd végig fogom gondolni, hogy mi történt így az elmúlt nyolc hét alatt, mert azért ez nagyon tömény volt!" – értékelte az elmúlt időszakot.