Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Négy napja nem találják a botrányos életű tévésztárt

Bam Margera baleset után
Vágólapra másolva!
A Jackass szereplője előtte még azt mondta a testvérének, hogy megöli, golyót ereszt belé.
Vágólapra másolva!

A rendőröket egy pennsylvaniai otthonhoz hívták vasárnap, április 23-án, miután a tévéműsorokból ismert Bam Margera testvére, Jess azt állította, hogy a férfi megtámadta őt, többször fejbe ütötte. Jess szerint Bam feldühödött, állítólag azt mondta, hogy "megöllek, golyót eresztek a fejedbe". Az állítólagos támadás után a ház mögötti erdőbe menekült, és a rendőrök azóta sem tudták megtalálni.

Bam Margera Forrás: Instagram/Bam Margera

Szerdán a Jackass-szereplő testvére a Twitteren azt állította, hogy Bam a barátnőjével és annak 8 éves kislányával is menekül. Veszélyes is lehet, mert metamfetamint fogyaszt, ami egy pszichostimuláns pszichoaktív szer, gyakran használt neve "kristály" és "meth". (Sokan a Breaking Bad, Totál szívás című sorozatból ismerhetik.)

Margerához közeli források szerint a férfi családja nem tudja, hová menekült vasárnapi eltűnése óta. Azt mondták, nagyon aggódnak érte, mert az utóbbi időben egyre durvább dolgokat művel, és azt akarják, hogy hazatérjen, hogy segíthessenek neki.

Bam Margera Forrás: Instagram/Bam Margera

Állítólag a rejtőzködő férfi az elmúlt napokban ittas hangon hívogatta a családtagjait azzal, hogy mennyire utálja őket, amiért tavaly egy floridai elvonóra küldték. Azzal is vádolja őket, hogy eladták a házát: senkiben sem bízik, és azzal fenyegetőzött, hogy beperli őket, mert szerinte ellopták a pénzét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről