Ezt látni kell! Kezdőrúgásból lőtt elképesztő kapufát a Barcelona kiszemeltje - videó

VOETBAL soccer luik GENT D1 EERSTE KLASSE 1A SECOND DIVISION DIVISION UN PREMIERE DIVISION Horizontal panoramic FOOTBALL FOOT, Gent, Gift Orban
Gent's Gift Emmanuel Orban celebrates after scoring during a soccer match between Standard de Liege and KAA Gent, Saturday 06 May 2023 in Liege, on day 2 (out of 6) of the Europe play-offs in the 'Jupiler Pro League' first division of the Belgian championship. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR (Photo by VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Gent mindössze 20 éves támadója, Gift Orban kis híján az évszázad egyik, ha nem a legnagyobb gólját lőtte. A nigériai támadó a középkezdésnél küldte kapura a labdát, végül csak a kapufa mentette meg a Standard Liege kapusát.

Tényleg csak centiken múlt, hogy a hihetetenül tehetséges, a fél Európa által körberajongott - a Barcelona is figyeli a hírek szerint - Gift Orban megszerezze az élete találatát.

A fiatal csatár úgy gondolta, hogy a második félidő elején a középkezdésnél azonnal kapura küldi a labdát, ez meglepte az ellenfél kapusát is, de végül "csak" kapufa lett a lövésből.

Ajándék Orbán a kapufát találja el az u/plopsaland
kezdőrúgásából a futballban