Örökre kitiltottak négy szurkolót a brutális verekedés után - videó

(SP)CANADA-TORONTO-SOCCER-MLS-TORONTO FC VS ATLANTA UNITED se Horizontal
(230416) -- TORONTO, April 16, 2023 (Xinhua) -- Brandon Servania (front) of Toronto FC celebrates after scoring during the 2023 Major League Soccer (MLS) match between Toronto FC and Atlanta United at BMO Field in Toronto, Canada, on April 15, 2023. (Photo by Zou Zheng/Xinhua) (Photo by Zou Zheng / XINHUA / Xinhua via AFP)
Vágólapra másolva!
A kanadai bajnokság rangadója után kitört verekedést követően négy szurkolót azonnal és örökre kitiltott a Toronto FC csapata.

Az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Toronto FC és Montréal CF a rájátszásban kapcsolódott be a kanadai bajnokság küzdelmeibe, és a negyeddöntőben össze is futottak. A vendég Montréal 2-1-re nyert, azonban a meccs után inkább arról a brutális verekedésről beszéltek, ami a lelátón zajlott a lefújást követően.

A Toronto FC vezetősége nem sokáig gondolkozott a büntetésen: pénteken délután "azonnali hatállyal és örökre" kitiltották a négy támadót a BMO Fieldről, illetve a Maple Leafs Sport & Entertainment által üzemeltetett valamennyi torontói sportlétesítményből.