Vágólapra másolva!
Szerdán is számos érdekes és megdöbbentő esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket!

Rendkívül értékes képeket osztott meg a Mount Everesten eltűnt magyar hegymászó, Suhajda Szilárd egyik mászótársa, Márton Peter Price. Ezek voltak az utolsó képek Suhada Szilárdról.

Suhajda Szilárd sajnos élettét vesztette Forrás: Suhajda Szilárd/Facebook



A Mount Everesten idén a vártnál is több baleset és haláleset történt, de nem ez az egyetlen dolog, ami aggasztja a helyi hatóságokat. A hegymászók közül többen is arra panaszkodtak, hogy hihetetlen állapotok uralkodnak a hegyen, soha nem látott szemét és mocsok van, főleg a magasabb részeken. Suhajda Szilárdot is zavarta a dolog.

Egy 15 éves berlini fiút agyhalottnak nyilvánítottak egy frankfurti futballtornán kitört tömegverekedés után. Az eset miatt egy 16 éves gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyeztek.

A német Kicker beszámolója szerint a Bundesliga-kiesés után döntöttek a Hertha BSC vezetői Dárdai Pál vezetőedző soráról.

Szerdán este a labdarúgó Európa-liga budapesti döntőjében a sorozat rekordbajnoka, a spanyol Sevilla az 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyesekkel győzte le az AS Roma csapatát, ezzel története során hetedik alkalommal hódította el a második számú európai kupatrófeát, míg José Mourinho pályafutása első döntőjét bukta el a nemzetközi színtéren.