Szakíthat C. Ronaldóval a szuperszexi barátnője

775413134 Vertical
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) and his wife Georgina Rodriguez pose on the red carpet upon their arrival to the MTV Europe Music Awards at the FIBES Conference and Exhibition Centre of Seville on November 3, 2019. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
Számos pletyka keringett a portugál futballista Cristiano Ronaldo, illetve kedvese, Georgina Rodríguez kapcsolatáról az utóbbi hetekben, hónapokban. Mint az most nyilvánosságra került, ha netán tényleg szakítanak, a szexi modell nem jár rosszul.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez kapcsolata továbbra is hibátlan tűnik, legalábbis a közös fotók azt sugallják, minden rendben köztük. Ettől függetlenül a Daily Mail szerint kötöttek egy megállapodást, ami szakítás esetén lépne érvénybe - írja a Bors.

Elválnak Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez útjai Forrás: AFP/Cristina Quicler

A házastársi szerződés alapján Georgina havonta 86 ezer fontot, vagyis nagyjából 37 millió forintot kapna, ha Ronaldóval véget vetnének a viszonynak. Ráadásul a madridi La Fincában található családi házukat Georgina nevére íratnák át.

A pár állítólag májusban szakított, miután a spekulációk szerint Ronaldo megelégelte Georgina féktelen költekezését a Rijádban. Ronaldo édesanyja, Dolores azonban nyilvános nyilatkozatot tett fia kapcsolatáról, amelyben "hazugságnak" bélyegezte az állításokat, és elutasította őket. Könnyen lehet azonban, hogy a mostani szerződés már arról szól, hamarosan valóban külön válnak.