Kórházból jelentkezett Dér Heni

Dér Heni
Dér Heni
Vágólapra másolva!
Dér Heni és férje, Bakos Gergely tavaly év végén jelentették be a nagy hírt, hogy az énekesnő a második gyereküket várja. Bár kisfiuk még nincs kétéves, de hamar szerettek volna neki kistestvért. Dér Heni azóta is fellépésekre jár, hatalmas terhes hasa sem akadályozta meg semmiben, ami miatt sokat kritizálták is. Most viszont a kórházból jelentkezett és elárulta, hogy az utóbbi időben sokat kell járnia oda.
Vágólapra másolva!

Még hetek vannak hátra, hogy megszülessen Dér Heni kislánya, mégis gyakran kell kórházba járnia, annak ellenére, hogy nagyon figyelt a terhessége alatt az egészségére. Az énekesnő elárulta, hogy szükséges vizsgálatokra jár a kórházba, hogy biztosan minden rendben legyen a babával és a szülésnél is.

"Mivel pár hetünk van hátra, minden héten jövünk ellenőrző vizsgálatokra" - árulta el közösségi oldalán Dér Heni, aki már izgatott a szülés miatt, de reméli minden rendben megy majd és hamarosan karjában tarthatja második gyerekét - írja a Bors.

Dér Heni igyekezett fitt maradni terhessége alatt is, hamarosan két gyerek édesanyja lsez Forrás: https://www.instagram.com/heni_der_official/

Az eredeti bejegyzést a linkre kattintva tekintheti meg.