Mintha időgép működne ebben a különös angliai házban

Staffordshire
Vágólapra másolva!
Az angliai Staffordshire-ben található Drezda kisvárosa, ahol egy házban szinte megállt az idő. A lakó halála után ugyanis az ingatlan belső terei megmaradtak az 1960-as években.
Vágólapra másolva!

A staffordshire-i Drezda (Dresden) városkájában található az a ház, amelynek belső dekorációja megmaradt az 1960-as években. A házat ugyanis pontosan úgy hagyták meg, ahogy a 60-as években kinézett, és még az 1940-es évekből származó konyhája is megmaradt. A fürdőszobát viszont az 1980-as évek divatja ihlette.

A ház most üresen áll, mer a korábbi tulajdonosa, egy 90-es éveiben járó nő, nemrég meghalt. A hírek szerint a nő igen zárkózott volt, és nem voltak közvetlen családtagjai – írja a Mirror.

Amikor azonban az utolsó vér szerinti rokonai nekiláttak a ház rendbetételének, ledöbbentek a látványtól. Az ingatlan ugyanis makulátlanul rendezett és tiszta volt, ráadásul egyfajta időkapszulaként működött.

Nemcsak a bútorok maradtak meg a 60-as évekből, de találtak egy több évtizedes porszívót a szekrényben, egy régi vetítőgépet, valamint a 60-as évekből származó női magazinokat a nappaliban.