Több mint egy tucat sztárfocistájától akar megszabadulni a Manchester United

fbl Horizontal
Manchester United's Scott McTominay, Harry Maguire (C) and Fred (R) react after Tottenham scored their fifth goal during the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 4, 2020. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United játékoskeretében hatalmas mozgás várható ezen a nyáron, a klub akár 13 focistáját is eladhatja, a helyükre pedig világsztárok érkezhetnek.

Az Ajaxtól érkezett holland Erik Ten Hag irányításával a Manchester United megnyerte az angol Ligakupát, a Premier League-ben pedig kivívta a BL-indulást az előző szezonban. Az 53 éves tréner mindemellett nem lehet teljesen elégedett, mert csapata a bajnok Manchester City mögött 14 pontos hátránnyal végzett a harmadik helyen és a második Arsenalnál is 9 ponttal kevesebbet gyűjtött, valamint a Liverpool ellen beleszaladt egy megalázó, 7-0-s vereségbe tavasszal.

A klub játékoskeretében hatalmas változások várhatóak annak érdekében, hogy a következő idény jobban sikerüljön, és a hírek szerint Ten Hag akár 13 játékosától is megválhat megfelelő ajánlat esetén.

Többek között Jadon Sancho, Harry Maguire, Scott McTominay, Anthony Martial és Donny Van De Beek is távozhat Manchesterből,

de még az utóbbi időben sokat hibázó spanyol sztárkapus, David De Gea helye sem tűnik betonbiztosnak.

Természetesen lehetséges érkezőkből sincs hiány, csatárposzton Harry Kane az elsődleges kiszemelt, a kapuba az Interes Andre Onanát nézte ki a holland edző, aki a középpályát a Chelsea játékosával, Mason Mounttal erősítené meg.

Alex Telles és Eric Bailly kölcsönből már visszatértek, bár velük sem számolna Ten Hag, Phil Jones és Axel Tuanzebe pedig már nem a United játékosai.

Forrás