Botrány Párizsban, Mbappét kitették a keretből, csapata el akarja adni

FOOTBALL - PARIS SAINT-GERMAIN vs CLERMONT - 20230603 CHAMPIONNAT DE FRANCE FRANCE HOMMES JUIN MEN PARIS PSG Horizontal FOOTBALL SPORT
Kylian Mbappe (PSG) in action during French Championship League 1 Uber Eats football match between Paris Saint-Germain and Clermont on June 3, 2023, at Parc des Princes in Paris, France - Photo Jean-Marie Hervio / KMSP (Photo by HERVIO Jean-Marie / KMSP / KMSP via AFP)
Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé kikerült a Paris Saint-Germain nyári felkészülési turnéjára utazó keretből, ugyanis a párizsi csapatnál úgy döntöttek, megválnak a francia világsztártól, amiért nem hajlandó szerződést hosszabbítani a klubbal.

Úgy tűnik, Kylian Mbappé körüli átigazolási „szappanopera" a végéhez közeledik, ugyanis a világbajnok támadó kimaradt a PSG Japánba utazó keretéből. Mbappé már júniusban közölte, hogy nem hosszabbítja meg 2024-ben lejáró szerződését, ám a PSG-nél megvannak arról győződve, hogy a 24 éves támadó már megállapodott a Real Madriddal, ám nem szeretnék, ha ingyen távozna jövő nyáron, emiatt hajlandóak lennének már idén eladni.

Az ESPN arról ír, hogy a PSG nem zárja ki, hogy soha többé nem játszatja Mbappét, míg az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano úgy tudja, a párizsiak minden tárgyalásra nyitottak és már a következő hetekben eladják a támadót.

A 24 éves játékos az elmúlt hat szezont a PSG-nél töltötte, ahol 176 bajnoki mérkőzésen 148 gólt szerzett. A párizsiakkal ötször nyerte meg a francia bajnokságot.