Már mindenhol keresik a 14 éves bölcskei kislányt

A Paksi Rendőrkapitányságon 17040/157/74/2023. kör. számon körözési eljárást folytatnak Lengyel Zsóka eltűnése kapcsán.
Lengyel Zsóka
Vágólapra másolva!
Egy napja nem tudják, hol lehet az a kislány, aki Bölcskén lakik. A rendőrök keresik, segítséget kérnek, hátha látta valahol, valaki. 
Vágólapra másolva!

A 14 éves lány augusztus 8-án a reggel tűnt el, elment valahová a bölcskei otthonából. Szerettei, barátai, ismerősei nem tudják, hol lehet, életjelet sem ad magáról. Miután bejelentették az eltűnését, a rendőrök úgy döntöttek, közzéteszik a fotóját és a személyleírását, hátha látja valahol, valaki és tud nekik segíteni.

Lengyel Zsóka körülbelül 160-165 centiméter magas, egyenes szálú, háta közepéig érő, barna hajú. Körülbelül 45 kg súyú, barna szemű.

Lengyel Zsóka Forrás: Police.hu

"Eltűnésekor viselt ruházatáról részleteket ismerünk: bézs színű strasszköves sportcipő és rózsaszínű hátizsák volt rajta, ez utóbbi tetején egy barnás, bőr hatású címke van,

ami háromszög alakú, ebben egy C betű látható.

A lány egy bézs színű, teli talpú lábbeliben ment el, aminek a talprésze fehér színű, elől fűzős sportcipő. A lábbeli külső oldalán van egy ívelt, szegecselt motívum. A szegecsek ezüst színűek, és négyzet alakúak" - olvasható a rendőrség oldalán.

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai azt kérik, hogy aki tud valamit arról, hol van most a képen látható lány, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os vagy a 06-75-510-640-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést - akár névtelensége megőrzése mellett - az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.