Ajánló a HírTV Radar című műsorából

HírTV Radar
HírTV Radar
Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk és ajánljuk a HírTV Radar című műsorának mai tartalmát. A 17:30-kor kezdődő riportműsor, ami ezen a linken élőben, de egy órás, késleltetett formában is nézhető, egyébként izgalmas témákkal és megközelítéssel próbál a hétköznapi embereknek segíteni olyan problémák feltárásával és megoldásával, amely a nagyközönséget érinti.
Vágólapra másolva!

ATLÉTIKA VB - A magyar származású amerikai atléta Joe Kovács bronzérmet szerzett a Budapesti Atlétikai világbajnokságon. A kiváló súlylökő számára egyedülálló élmény volt itthon versenyezni , ennyi magyar előtt pályára lépni. Megtapasztalhatta azt az elszánt buzdítást, ami itt Budapesten, minden magyarnak kijár.

+ TUDOSÍTÁS a helyszínről.

TŰZIJÁTÉK - Minden eddiginél nagyobb tűzijáték és fényshow zárta az augusztus huszadikai programsorozatot. Államalapítónk, Szent István király szentté avatásának 940. évfordulója felejthetetlen élmény volt annak a több százezer embernek, aki végig követte Európa legnagyobb tűzijátékát.

TENERIFE ÉG - Tovább pusztít az elmúlt negyven év legsúlyosabb erdőtüze a spanyolországi Kanári-szigetekhez tartozó Tenerifén. A tűzoltók négy napja oltják a lángokat, aminek köszönhetően a déli oldalon sikerült megfékezni a tűz terjedését.

HILARY VIHAR - Csak Magyarországon tombol a kánikula! Mexikóra hurrikánként, Kaliforniára pedig viharként csapott le -az így is életveszélyes - a Hilary trópusi vihar. Mexikóban egy emberéletet követelt, Kalifornia kormányzója pedig -ezt megelőzve- veszélyhelyzetet hirdetett az amerikai állam déli területének legnagyobb részén.

A MAGYAR SZŐLŐ - A magyar szőlőművelése nagyon régre nyúlik vissza. Az ország területén az első szőlőre, borra utaló régészeti leletek a Kr. e. I. századhoz, a keltákhoz vezetnek. A magyar szőlőfajták pedig messze földön híressé váltak, és ez nem véletlen.

MISKOLCI ÁLLATKERT - 40 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Miskolci Állatkert. A létesítmény közösségi finanszírozásból valósulhatott meg. Eleinte vadasparkként hazánk élővilágát mutatta be, ma már ugyanakkor 120 állatfaj otthona a terület.