Kínosan hallgat a dollármédia arról, hogy már több mint 105 millióan látták az Orbán-interjút

ORBÁN Viktor; CARLSON, Tucker
Budapest, 2023. augusztus 30. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által a mai napon közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én. Az interjú közép-európai idő szerint ma jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
Mélyen hallgat a dollármédia arról a hatalmas nemzetközi sikerről, amit Orbán Viktor kormányfő ért el a Tucker Carlsonnak adott interjújával. A magyar miniszterelnök és az amerikai újságíró beszélgetését már több mint 105 millióan nézték meg. 
Vágólapra másolva!

Már több mint 105 millióan nézték meg Tucker Carlson Orbán Viktorral készült interjúját. Ezzel a magyar kormányfő a második legnézettebb politikus lett az amerikai újságíró X-en lévő csatornáján. Eddig csak a Donald Trumppal készült beszélgetést nézték meg többen az újságíró oldalán.

Orbán Viktor miniszterelnök interjúja Tucker Carlsonnak óriási nemzetközi sikert aratott Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Nem meglepő módon Orbán Viktor hatalmas nemzetközi sikeréről egyetlen szót sem írt a magyar dollármédia: kínosan hallgat a Soros-blog (444), a volt indexesek blogja (telex) és Szauer Péter többször hazugságon kapott lapja (hvg), valamint Varga Zoltán vörösbáró 24-e is.