Vágólapra másolva!
Még a Szurdok hírnökét is megtáncoltatta a rekordbajnok.

Az LEC 2023-as Season Finalsében eddig még egyetlen szériát sem veszítettek el, így jutottak be a felső ági döntőbe a G2 Esports és a MAD Lions játékosai. Az idei esztendő bajnokcsapatainak ütközete előtt joggal lehetett dörzsölni a tenyereket, mivel tényleg hatalmas összecsapások rajzolódtak ki a messzeségben. Végül az első két mérkőzés minden várakozást alulmúlt, ugyanis először Capsék, majd Elyoyáék döngölték bele ellenfelüket a Szurdokba. Az elképesztően egyoldalú összecsapások után sikerült az edzőknek és a profi esportolóknak egyaránt rendezni a sorokat, így fordultak rá az ötösök 1-1 után a további mérkőzésekre.

A rajongók legnagyobb bánatára, hiába tettek meg mindent az Oroszlánok, BrokenBlade és Caps fantasztikus formában játszott a berlini színpadon. A két szóló ösvényes vezetésével a G2 Esports végül 3-1-re behúzta a szériát, így ők lesznek a szeptember 10-én, Montpellier-ben megrendezésre kerülő nagydöntő egyik szereplői. A MAD Lionsre szombat este a Fnatic vár az alsóági fináléban, innen kerül majd ki Mikyxék ellenfele.

Az összecsapásokat mindenképpen érdemes élőben követni, ugyanis az idei évben először hagyja el Berlint az LEC.

Az új helyszín, új kihívásokat is rejt magában, megtippelni sem lehet előre, hogy kinek sikerül jobban alkalmazkodnia a megváltozott környezethez.

A közönségen biztosan nem múlik majd semmi, ugyanis az elérhető jegyeket néhány perc alatt elkapkodták a Season Finals utolsó hétvégéjére.