Vágólapra másolva!
Egyre jobban forr a levegő az NFL-legenda Tom Brady és a szupermodell Irina Shayk között. A hírek szerint szerint ez azonban csak egy színjáték, Irina csupán féltékennyé szeretni tenni korábbi szerelmét, Bradley Coopert.

Irina Shayk orosz szupermodell nevét akkor ismerte meg nagyközönség, amikor

2009-ben összejött az akkor Real Madridban játszó Cristiano Ronaldóval. Kapcsolatuk végül 2015 januárjáig tartott, sokáig azonban nem búslakodott, tavasszal már a hollywoodi színésszel, Bradley Copperrel volt együtt,

2017-ben megszületett első gyerekük. 2019-ben viszont különváltak útjaik. Irina most az NFL-legenda Tom Brady társaságát keresi - írja a Bors.

A 37 éves szépség kedden meglátogatta a visszavonult sportolót a házában, megérkezése után 10 percet várt a terepjárójában ülve, hogy elkerülje a fotósok figyelmét.

Egy bennfentes azonban azt állítja, az egész csak játék, és Irina csupán Bradyvel szeretné féltékennyé tenni Coopert, akibe a mai napig szerelmes.

"Ő is szeretne még egy gyereket, de Irina azt szeretné, ha ezúttal elkötelezné magát. A házasság a célja" – árulta el a bennfentes, amit a geo.tv szemlézett.

Hozzátették, Irina csak olyan férfival hajlandó együtt lenni, aki híres.

"Csak az érdekli, hogy egy sikeres, nagy horderejű férfival legyen együtt. A sötét igazság az, hogy ha akár Tom, akár Bradley nem lenne híres, Irinát valószínűleg egyikük sem érdekelné."