Vágólapra másolva!
A szerdai nap sem telt érdekességek nélkül a sport, ezen belül elsősorban a labdarúgás világában, így a szokásoknak megfelelően egy helyen gyűjtöttük össze a legfontosabb híreket.

Szerdán folytatódtak a Bajnokok Ligája küzdelmei, a nap legnagyobb rangadóján a Bayern München és a Manchester United őrült meccset játszott egymással, a hét gólt hozó találkozón végül a német rekordbajnok nyert, míg az angolok továbbra is borzalmas formában vannak. A BL legutóbbi játéknapjának érdekességeit itt találja.

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője elárulta, hogy Szoboszlai Dominik várhatóan nem lesz kezdő a LASK elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen. A magyar válogatott csapatkapitányára nem csak a pályán, hanem magánéletében is pihenés vár, ugyanis szakított gyönyörű barátnőjével, Gécsek Fannival, akinek a közösségi oldalairól eltűntek a közös fényképek.

Szingli lett az ország elsőszámú sportolója, Szoboszlai Dominik Forrás: MTI/EPA/Adam Vaughan

Callum Styles szerezte csapata, az angol harmadosztályban szereplő Barnsley második gólját a Portsmouth elleni hazai bajnokin, ráadásul a magyar válogatott középpályás egészen parádés gólt lőtt.

A Csukaricski elleni Konferencia-liga csoportmérkőzés előtt megtartotta sajtótájékoztatóját a Fradi szerb edzője, Dejan Sztankovics, aki többek között elárulta, hogy mit vár az összecsapástól, míg a zöld-fehérek bosnyák válogatott játékosa, Muhamed Besic beszélt a Ferencváros új edzőjéről.

Sorrendben három győzelmet aratott Mocsi Attilával a soraiban a Rizespor a török labdarúgó-bajnokságban. A magyar válogatott focista elárulta, hogy hamarosan barátnője is Törökországba költözik, ahol három hálószoba is várja majd.