Meghalt a magyar focista, csodagólt lőtt a Debrecen játékosa, Verstappen mindenkit sokkolt

BÁRÁNY Donát
Miskolc, 2023. szeptember 23. A diósgyőri Szatmári Csaba (j) és Bárány Donát, a Debrecen játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Debreceni VSC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2023. szeptember 23-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Szombaton is rengeteg érdekes esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Szaúd-arábiai sajtóhírek szerint az ötszörös aranylabdás focista, Cristiano Ronaldo az al-Nasszr csapatánál fogja befejezni a pályafutását.

Meghalt a Komárom-Esztergom vármegyei Tokod SE 36 éves labdarúgója, Zsolnay Zsolt Pál, aki néhány nappal ezelőtt, a Tatabányai Vasas elleni meccsen szívrohamot kapott a pályán.

A Red Bull kétszeres világbajnok pilótája, Max Verstappen remek teljesítménnyel szerezte meg a pole pozíciót a Japán Nagydíj időmérő edzésén. A Szingapúri Nagydíjon mutatott visszafogottabb eredmény miatt több kritika is érte a Red Bullt, a holland versenyző pedig sajátos stílusban reagált ezekre.

Max Verstappen nem ért egyet a Red Bullt ért kritikákkal Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

A szombati NB I-es meccsek közül kiemelkedett a Diósgyőr-Debrecen találkozó, a miskolciak 3-1-es sikerével véget ért bajnokin a DVSC játékosa, Bárány Donát remekbe szabott sarkazós gólt lőtt.

A Fradi tehetséges focistája, a Bundesligába igazoló ifjabb Lisztes Krisztián az édesapjához hasonlóan szép karriert futhat be a Bundesligában. Az idősebb Lisztes Krisztián klasszis futballista volt, a Stuttgart csapatában az egyik legnagyobb sztár, a bolgár Kraszimir Balakov a feltörekvő magyar játékos miatt verte szét dühében az öltözőt.