Frenreisz Károly elárult egy titkot a Csináljuk a fesztivált! új évadáról

50 éves a Skorpio. Nagykoncert a Városligetben
Az alapító-zenekarvezető-basszusgitáros-énekes-szerző: Frenreisz Károly
Vágólapra másolva!
A Skorpió zenekar Kossuth-díjas frontembere, Frenreisz Károly örömmel vállalta, hogy ismét zsűrizzen a közmédia népszerű show-jában. A rockzenész az M5 Librettó című műsorában jelentette be a hírt.
Vágólapra másolva!

Új korszakos slágerekkel, sztárelőadókkal és sok meglepetéssel folytatódik a Csináljuk a fesztivált!, a Duna nézettségi rekordokat döntött zenés showműsora. A produkcióhoz való személyes kötődéséről és az új évad kulisszatitkairól a zsűri legfrissebben bejelentett tagja, Frenreisz Károly mesélt az M5 kulturális csatorna Librettó című műsorában.

Forrás: Polyak Attila

„A Csináljuk a fesztivált! zsűritagjának lenni élvezetes feladat. Nem tehetségeket kutatunk, és előadókat értékelünk, hanem élvezzük a produkciókat, nosztalgiázunk. Nagy élmény volt, hogy tavaly bevontak bennünket is a show-ba egyfajta karácsonyi meglepetésként, és jó érzéssel tölt el, hogy közel félmilliószor megnézték már a videómegosztókon" – összegezte tapasztalatait Frenreisz Károly a legendás zenekarok, a Metro, az LGT és a Skorpió zenésze. Az adásban arra is utalt, hogy a héten már nyilvánosságra hozzák, ki a show hatodik, eddig fel nem fedett zsűritagja.

– osztotta meg a Kossuth-díjas rockzenész, zeneszerző. A zsűri munkáját idén is több ponton segíti a közönség: a műsor előkészítésének időszakában a hirado.hu oldalán voksolhattak, hogy mely magyar szerzeményeket hallanák viszont. A négy héten át beérkező több ezer szavazattal létrejött a Csináljuk a fesztivált! új évadának slágerlistája, így mások mellett Kovács Kati, Rúzsa Magdi és Ákos dalával tér vissza a showműsor. A korszakos bontású adásokban a zsűritagok a stúdióban ülő közönséggel keresik majd az évszázad magyar slágerét.