Saját játékosát szidta a BL-csapat edzője, miután félidőben elkérte a sztárfocista mezét

fbl Horizontal
Young Boys' Guinean defender #13 Mohamed Aly Camara (R) helps Manchester City's Norwegian striker #09 Erling Haaland to his feet during the UEFA Champions League Group B second leg football match between Manchester City and Young Boys at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on November 7, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Young Boys 3-0-ra kikapott a Bajnokok Ligája csoportmeccsén a Manchester City ellen, ami mondhatjuk, hogy papírforma. Az már kevésbé, hogy a svájciak csapatkapitánya, Mohamed Ali Camara már félidőben az ellenfél mezét akarja elkérni.

Ali természetesen Erling Haaland mezére ácsingózott, ezt pedig el is mondták az edzőjének a meccs utáni sajtótájékoztatón.

Mohamed Ali Camara kicsit túl kedves volt Erling Haalanddal a BL-meccsen Forrás: AFP/Oli Scarff

„Nem láttam, ez új számomra, de kicsit meglepett a dolog" – mondta Raphael Wicky. "Másfelől nem gondolom, hogy ez befolyásolta volna az ő vagy a csapat teljesítményét, de el fogok vele beszélgetni, mire is gondolt.

nem tudom" – tette hozzá viccesen.

A svájciak játékosát pont mutatták a kamerák, elkérte a norvég mezét, aki ekkor már egy gólt szerzett a meccsen.

Természetesen Guardiolát is megkérdezték az esetről, de őt nem különösebben érdekelte. Amíg a játékosa lövi a gólokat, ilyesmivel nem foglalkozik.

A tévés szakértők és a szurkolók többsége elítélte a focista tettét, mondván, hogy maximum a meccs után illene ilyesmivel foglalkozni és nem akkor, amikor félidőben hátrányban van a csapata.