Dibusz Dénes: Ez beteg volt!

Bulgária, Magyarország, Eb-selejtező, labdarúgás, bolgár, magyar, válogatott
Szófia, 2023. november 16. A bolgár Kiril Deszpodov (b) gólt lő Dibusz Dénesnek (j), a magyar csapat kapusának a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott ott lesz a jövő évi Európa-bajnokságon, mivel csütörtökön a 97. percben esett öngólnak köszönhetően 2-2-es döntetlent játszott a bolgár csapattal a szófiai selejtezőn. A találkozó után a magyar válogatott születésnapos kapusa, Dibusz Dénes nyilatkozott.

Dibusz Dénes: Ez beteg volt

"Hát ez beteg volt" - kezdte a nyilatkozatát Dibusz Dénes,

amikor megérkezett az M4 Sport kamerájához. - Őrült találkozón vagyuk túl. Nem is nagyon sikerült felfogni, mi történt. Elképesztő dráma volt a végén, pozitívan jöttünk ki a meccsből.

Dibusz Dénes is nehezen találta a szavakat Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

- mondta a Fradi kapusa, aki hozzátette, nagyon boldog, hogy sikerült bebiztosítani a kijutást.

Dibusz Dénes szerint igazságtalan lett volna, ha ma kikapunk

"Össze kellett, hogy jöjjön, mivel

bár nem sokszor léptem pályára éppen a születésnapomon, a válogatottban pedig még soha, de amikor igen, akkor soha nem kaptam ki. Ezek olyan jelek voltak, hogy most is sikerülnie kellett. A 96. percig nem úgy nézett ki, de mindent megtettünk, hogy megnehezítsük a saját dolgunkat.

Kihagytuk a helyzeteket, az emberelőnyt is visszaadtuk nekik. Mindenkiben ott volt a feszültség, pontot, pontokat akartunk szerezni. Nem érdemtelenül szereztünk pontot, igazságtalan lett volna, ha ma kikapunk."