Gyerekei előtt késelte halálra feleségét egy sajószentpéteri férfi - videó

Kegyetlenül meggyilkolta feleséget egy sajószentpéteri férfi
Vágólapra másolva!
Egy sajószentpéteri férfi féltékenységből halálra késélete a feleségét, mikor megtudta, hogy a nő megcsalta. A férfit az sem érdekelte, hogy a gyerekei végig nézik, ahogy végez az anyjukkal. Két kislányuk sokkos állapotban rohant a szomszédoktól segítségért, akik azonnal hívták a mentőket. A nő életét nem sikerült megmenteni. A férfit a helyszínen elfogták.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este ért haza egy sajószentpéteri nő, aki Hollandiában dolgozott. A nő alig várta hogy haza érjen és újra láthassa gyerekeit és férjét. A nő nem tudta, hogy mi vár rá otthon. Amikor hazaért a férje őrjöngve várta.

Miközben a nő hazafelé utazott, a férjének egyik ismerőse küldött egy képet, amin a felesége egy másik férfival egy ágyban fekszik.

A férj dühös és féltékeny lett mikor megtudta, hogy felesége megcsalta.

Amikor felesége hazaért azonnal kérdőre vonta és veszekedni kezdett vele. A két kislányuk is otthon volt, de férfit ez nem érdekelte és tovább kiabált feleségével. Annyira dühös volt a nő hűtlensége miatt, hogy elővett egy kést.

A két kislány végig nézte, ahogy apjuk halálra késeli az anyjukat. A nőt kegyetlenül meggyilkoló férj 13 késszúrással végzett vele.

A két kislány sokkos állapotban rohant ki a házból, miután végig nézték a szörnyű gyilkosságot. Addigra már a szomszédok is az utcán voltak. A hangos ordibálásra lettek figyelmesek.

A szomszédok azonnal hívták a mentőket, de nő életét a súlyos sérülések miatt már nem lehetett megmenteni.

Az egyik szomszéd a Borsnak azt mondta, hogy hallotta az ordibálást, de elképzelni sem tudta, hogy egy ilyen tragédia lesz a veszekedés vége.

- mondta megdöbbenve egy helyi lakos.

-tette hozzá.

A két kislány még nem tudta feldolgozni a szörnyű tragédiát. A félárván maradt gyerekeket a rokonoknál helyezték el, de családtagjaik nem tudják, hogy véglegesen kihez fognak kerülni.

A mentővel együtt a rendőrség és a kommandósok is hamar a helyszínre értek, ahol a férfit elfogták. A gyilkos apa ellen emberölés miatt nyomozást indítottak és le fogják tartóztatni.

A gyilkosságról a Tények is beszámolt.

Sajószentpéteren korábban már több vita volt, ami elfajult. Két éve egy szülinap végződött horrorként. Egy apa bozótvágóval támadt a vendégekre. Egy férfi élettársát verte össze brutálisan, amikor elfajult köztük a vita. Egy másik férfi a feleségét a felismerhetetlenségig verte részegen.