Nővérnek álcázott nő rabolt el egy csecsemőt egy kórházból

Kisbaba, csecsemő
Vágólapra másolva!
Ápolónőnek álcázta magát egy nő, így jutott be egy salvadori kórházba, ahol kiszemelt és elrabolt egy újszülöttet - írta meg a Bors a Mirror cikke alapján. A csecsemőt a táskájába tette és elmenekült. 
Vágólapra másolva!

A biztonsági kamera felvételei kikerültek a világhálóra. Ezeken jól látható, hogy az álnővér hogyan vitte el a gyereket. Először körbenézett a folyosón, hogy látja-e valaki. Miután megbizonyosodott arról, hogy tiszta a terep, akcióba lendült.

A kamera az is rögzítette, hogy

a pólyást a hátizsákjába teszi és a legkisebb izgatottság nélkül, mélységes nyugalommal sétál a kijárat felé.

Forró nyomon indultak a nő után a rendőrök. Mindössze fél óra elég volt nekik ahhoz, hogy rájöjjenek, hol a gyerek.

a kép illusztráció Forrás: --

– ismertette közleményében a rendőrség a december 30-ai eset részleteit. A kisbaba valódi szülei azt mondták elhitték, hogy a nő nővér és védőoltást akar beadni a gyereküknek. Azt a nő, aki elrabolta a gyereket, még keresik.

Nem ez az első, hogy egy csecsemőt elrabolnak. Tavaly tavasszal egy szerbiai településről vittek el migránsok egy kisbabát az édesanyjától, egy amerikai férfiről pedig kiderült, hogy csak azért barátkozott össze egy kismamával, hogy később elrabolja a gyerekét. Decemberben egy elrabolt csecsemőt holtan találtak Idahóban. De nem minden történet végződik tragédiával. 2022-ben 51 évnyi keresés után talált rá a családja egy, még csecsemőként elrabolt emberre. Három éve pedig egy hátrahagyott, elrabolt, négy hónapos csecsemőt sikerült megtalálni a Denveri Nemzetközi Repülőtér várójában.