Mindössze 10 fontért 3 milliós kúriát és 100.000 font készpénzt nyerhet

Cotswolds-i kúria, Stunning £3million home in the Cotswolds up for grabs in a prize draw South West News Service ODDSHOT
**Sent under embargo - first online use 8.00am GMT Thursday January 18 2024, first print use Friday January 19 2024** The latest multi million pound house being offered in a prize draw. See SWNS story SWMRprize. A stunning L3million home in the Cotswolds is up for grabs in a prize draw. The latest Omaze home is a countryside retreat in one of the most sought after places in Britain - and comes with L100,000 in cash. It comes mortgage free, with all stamp duty and legal fees covered while the draw raises funds for Great Ormond Street Hospital Children’s Charity. If the winner decides to rent it out local estate agents estimate that the property could achieve a long-term rental value of between L5,000 - L7,000 per month.
Vágólapra másolva!
Egy szerencsés brit állampolgár mindössze 10 fontért (4.500 forintért) lehet egy 3 millió fontos Cotswolds-i vidéki kúria és 100.000 font tulajdonosa. 
Vágólapra másolva!

Az elnyerhető idilli Cotswolds-i otthont jelentős tájképi értéke miatt védelemre jelölték ki. A West Oxfordshire-ben található öt hálószobás ingatlan a legújabb azok közül, amiket az OMAZE Millions Pound House Draw keretében lehet megnyerni.

A Cotswolds-i nyereménykastély Forrás: OMAZE / SWNS/OMAZE / SWNS/Omaze / Swns

A mintegy 440 négyzetméteres cotswoldsi ingatlan hosszú távú bérleti értéke körülbelül havi 5.000 - 7.000 font (hárommillió forint). A szerencsés játékos a házat a benne lévő berendezési tárgyakkal együtt kaphatja meg.

A nyereményingatlan egyik belső tere Forrás: OMAZE / SWNS/OMAZE / SWNS/Omaze / Swns

A nyertes természetesen dönthet majd úgy, hogy beköltözik ebbe a meseszép vidéki házba, esetleg kiegészítő jövedelemforrásként bérbe adja, vagy eladja, és készpénzes multimilliomossá válik. A birtokról meseszép kilátás nyílik a csodálatos cotswoldi táj gördülő mezőire.

Cotswolds-i ingatlan konyhája Forrás: OMAZE / SWNS/OMAZE / SWNS/Omaze / Swns

A ház minden helyisége teljesen modern, a konyhában Gaggenau készülékek találhatók, konyhaszigete tömör kőből készült, a francia ajtós hűtőszekrénye pedig jeget és szűrt vizet is adagol.

A Cotswolds-i ingstlsn étkezője Forrás: OMAZE / SWNS/OMAZE / SWNS/Omaze / Swns

A földszinten két hálószoba és két fürdőszoba van, továbbá egy éléskamra, egy hangulatos dolgozószoba, és egy gardrób is.

A Cotswolds-i ingatlan nappalija Forrás: OMAZE / SWNS/OMAZE / SWNS/Omaze / Swns

A felső emeleten három nagy hálószoba és három nagy fürdőszoba van. A birtokhoz tartozik egy melléképület is, ahol jelenleg edzőterem van zuhanyzóval.

A Cotswolds-i ingatlan hálószobája Forrás: OMAZE / SWNS/OMAZE / SWNS/Omaze / Swns

A szerencsés nyertes azonkívül, hogy pazar otthonában pihen, kirándulhat a hegyoldali túraútvonalak bármelyikét választva, vagy felfedezheti a fenséges Blenheim-palotát Oxford történelmi városában.

A Cotswolds-i ingatlan kertje Forrás: OMAZE / SWNS/OMAZE / SWNS/Omaze / Swns

A sorsolás február 25-én, vasárnap zárul az online nevezések esetében és 2024. február 27-én, kedden a postai nevezések esetében.

Az Omaze Million Pound House Draw nyereménysorsolás keretében szintén 10 fontért egy másik 3 millió fontot érő varázslatos ingatlan is elnyerhető a 100.000 fontnyi készpénz mellett. A hat hálószobás ingatlan a györgykori fürdőváros, Bath közelében található, Somerset vidéki megyében.

Korábban az Origo bemutatott egy olyan mallorcai ingatlant, amit egy szerencsés mindössze 440 forintért szerezhetett meg.

Forrás: Sun Online