Bemutatjuk az orvost, aki a legnagyobb sztárok szilikonmelleit csinálja, az áraktól leesik majd az álla

Kim Kardashian, Dr. Garth Fisher, plasztikai sebész,
Vágólapra másolva!
Hollywood egyik legfelkapottabb tabutémája a plasztikai beavatkozás. Bár a sztárok többsége már vállalja, hogy változtatott a testén, de sokan még mindig titkolják, és azzal büszkélkednek, hogy ők bizony szigorú diétának és kőkemény testedzésnek köszönhetik alakjukat. Legyen szó akár csak egy kis botoxról, akár egy komolyabb kozmetikai beavatkozásról, mint a szilikonmell, vagy az arcfelvarrás. A sztárok már régóta teljes tagadásban fekszenek tű és kés alá. Néhányan a legmenőbb plasztikai sebészek közül azonban kiálltak a nyilvánosság elé, és felfedték, hogy kik azok a hírességek, akiken már volt szerencséjük műtőasztalaikon dolgozni. Dr. Garth Fisher egyike Hollywood legfelkapottabb plasztikai sebészeinek. Őt tekintik a sztárok plasztikai sebészének, aki a Kardashian család minden tagjától kapott már tucatnyi megrendelést.
Vágólapra másolva!

Garth Fisher, M.D.™, egy húszéves szakmai tapasztalattal rendelkező világhírű plasztikai sebész, akinek a hiteles munkásságát a plasztikai sebészek amerikai testülete (American Board of Plastic Surgery) is tanúsítja. Ő az egyik legismertebb és összességében legjobb plasztikai sebész az USA-ban. Rendelője a kaliforniai Beverly Hills-ben található.

image

Dr. Fisher nevéhez köthető az "Extreme Makeover" (extrém átalakítás) című televíziós sorozat készítése, ami hatalmas sikert aratott az Egyesült Államokban. A televíziós tapasztalata, párosulva azzal a példátlan látásmóddal, hogy a médiát eszközként használta fel a hiteles plasztikai sebészeti információk nyilvánosságra hozatalára, felgyorsította és világszerte kiterjesztette a páciensek plasztikai sebészethez való hozzáférését. Orvosi szervezetek és társaságok egyaránt elismerték, hogy jelentős mértékben hozzájárult az orvoslás eme ága körüli prekoncepciók feloldásához, a plasztikai sebészettel kapcsolatos információk közzétételéhez, és a betegellátás minőségének javításához.

Szakterülete igen tág síkon mozog, vállalja az arc, az orr, a mell és a test egyéb területeinek esztétikai műtétjeit, és a világ egyik legjobb arcplasztikai sebészének tartják. Rendelőjében főleg A-listás hírességek, szórakoztatóipari és divatikonok, szupermodellek, a Fortune 500 üzleti vezetői, és királyi családok tagjai is megfordultak már. Habár a legtöbb páciensének neve szigorúan titkosított, az már kiderült, hogy Nicole Richie divattervező és Kate Hudson színésznő már operáltatta magát nála. A két sztár egészen pontosan a melleit nagyobbíttatta meg a híres sebésszel.

Kate Hudson három gyerek után is szívesen mutogatja magát Forrás: Instagram

Leghíresebb páciensei azonban a Kardashian - Jenner család tagjai, akik közül szinte mindenki többször is a kése alá feküdt már. A Kardashian család szeret Dr. Fisherrel dolgozni, mert a sebész nagyon odafigyel a kéréseikre, kitűnő munkát végez, és mindig a vörös szőnyegre kész eredményeket nyújt.

Kourtney Kardashian mellnagyobbítást végeztetett Dr. Fisherrel, egészen pontosan egy kosármérettel nagyobb ciciket kért tőle. A látványos eredmény pedig hatalmas szenzációt keltett barátai és rajongói körében.

Kim Kardashian és Dr. Garth Fisher, plasztikai sebész Forrás: AFP/Image Press Agency, Jon Kopaloff

Kris Jenner - a lányok anyja - az arcát varratta fel a család plasztikai sebészével, és azóta is imádja megfiatalított külsejét. Azért végeztette el a beavatkozást, hogy különösen szépen nézzen ki lánya, Kim esküvőjére.

Amikor a Nightline-nak adott interjújában arról kérdezték, hogy mitől ő Hollywoodban a legkeresettebb sebész, Dr. Fisher azt válaszolta, hogy ez szerinte annak köszönhető, hogy ő valóban nagyra értékeli a szépséget, és a műtétek után mindaddig kapcsolatban marad a pácienseivel, ameddig azok igénylik a segítségét, és csak a tőle telhető legjobb eredménnyel engedi el a kezüket. Saját magát maximalistának tartja, szakmája megszállottjának, aki minden egyes beavatkozására rászánja kiváló eredményhez szükséges időt és energiát. Úgy tűnik, a Kardashianok egyetértenek, és nagyon pozitívan nyilatkoztak a Dr. Fisherrel szerzett tapasztalataikról, akit ma már a Kardashian család plasztikai sebészeként tartanak számon.

Dr. Fisher kezelésének árairól nagyon kevés információ található az interneten, hivatalos honlapján is csak a fizetési lehetőségek szerepelnek. A best breast implants azonban birtokába jutott néhány ilyen adatnak.

Ezek szerint

  • a mellnagyobbítás ára 2015-ben 15.000 dollár volt,
  • a mellimplantátum 2012-es ára 13.000 dollár volt,
  • a mellimplantátum felülvizsgálatának ára 2016-ban 15.000 dollár volt,
  • a mellfelvarrás ára 2014-ben 19.000 dollár volt,
  • az implantátumokkal együtt kért mellfelvarrás ára 2016-ban 20.000 dollár volt,
  • a szemhéjműtét ára 2020-ban 5.000 dollár volt,
  • a szeméremajkak plasztikai sebészeti beavatkozásának ára 2016-ban 5.000 dollár volt,
  • az úgynevezett Mama átalakítás ára 2013-ban 30.000 dollár volt,
  • az orrplasztika ára 2007-ben 19.000 dollár volt,
  • a petyhüdt, ernyedt bőr kezelésére szolgáló ultherapy 2012-es ára pedig 3.800 dollár volt.

Az Origo beszámolt arról is, hogy melyek voltak eddig a legdrágább plasztikai műtétek a celebvilágból.

Dr. Riccardo Frati az egyik legnépszerűbb, brit plasztikai sebész felfedte a hírességek titkait, amit az Origo is megírt.