Május utolsó hétvégéjén rendezték az 1. Orfűi Hegyiversenyt, amely az autós gyorsasági országos bajnokság harmadik és negyedik futamát jelentette új pályán, új körülmények között, a szokásos nagy csatákkal. Nézze meg fotóinkat a legjobbakról, árkot járókról, háromkerekezőkről!

Az 1. Orfűi Hegyiverseny sokakat elriasztott szédületes tempójú, bevállalós, bátorságpróbás vonalvezetésével, akik viszont elindultak, nagyon jót autóztak és meccseltek az Opel Astra, a Suzuki Swift és a Renault Clio Kupákban, az A, N és F csoportban, a Formaautósok mezőnyében. Páran benéztek az árokba, mások lassítót romboltak, megforogtak vagy "csak" keresztben csúszkáltak a pályán, de komoly baja senkinek nem esett, s ahogy a résztvevők kiismerték az íveket és a féktávokat, úgy születtek jobb és jobb időeredmények.

Fotó: Rigler István

Képgalériánkban a legjobbakról talál fotókat, no meg az "elesettekről". Folytatás június 16-18. között a Hungaroringen, a Material Kupán. Szombaton és vasárnap ingyenes buszjáratok közlekednek az Árpád híd pesti hídfője és Mogyoród között, a megannyi autóverseny (nem csak magyar, de külföldi betétfutamok) mellett a szervezők remek családi programokkal is várják az érdeklődőket.