Kémfotókon az új Mini

Vágólapra másolva!
Egy francia magazinban kémfotók jelentek meg a Mini Cooper új generációjáról. Egyelőre csak egy 1:1 méretarányú modell látható a képeken.
Vágólapra másolva!

Hamarosan esedékes a Mini Cooper új generációjának bemutatása, a francia L'Automobile című magazin pedig úgy véli, sikerült bizonyítékot találnia arra, hogy fog kinézni az új modell. Még bőven a fejlesztési fázisban tart a folyamat, egyelőre csak 1:1 méretarányú modelleket készítenek a tervezők, a franciák ezek egyikéről szereztek fotókat.

Úgy tűnik, hogy az új modell átvesz néhány formai megoldást a tavaly látott crossover-tanulmánytól, erre a nagyobb hűtőrács, illetve a nyújtottabb fényszórók utalnak. Készült egy felvétel a műszerfalról is, ennek felszerelése azonban még meglehetősen hiányos, kár lenne tehát komolyabb következtetéseket levonni belőle.

Nagy vonalakban biztosan változatlan marad, ám a középső, központi kijelző nőhet egy keveset és valamivel lejjebb is kerülhet. A franciáknak nincs hírük arról, hogy milyen motorok kerülhetnek az új modellbe.