Ponyva alatt a Saab 9-5 kombi

Vágólapra másolva!
Új fotókat közölt a nemsokára bemutatandó Saab 9-5 kombiról a svéd gyártó. A szűk ponyva alatt jól kivehető, hogyan mutat majd elölről a kocsi.
Vágólapra másolva!

A fotó alapján úgy tűnik, az Opel Insignia padlólemezére épülő svéd kocsi orr-része nem tartogat majd különösebb meglepetéseket, hűtőmaszkja olyan, mint a legtöbb Saabnak, hűtőrácsa közepén ott díszeleg a márka emblémája. Jól kitűnnek az autó orrán lévő krómcsíkok, és feltűnhetnek az új fényszórói is, amelyek úgy tűnik, jobban hátranyúlnak a kocsi oldalára, mint a régi 9-5-ösön. A kombi hátuljáról készült képen a C-oszlop körvonala jól kivehető, hasonlóan ível, mint a régin, de az új 9-5 hátulján két vízszintes csík is lesz, amelyek közül a felső valószínűleg krómozott.

Miután a Saab saját kiállítótermében még csak a ponyvázott 9-5-öt mutatta be, annak teljesen fedetlen változatáig valószínűleg a Frankfurti Autószalonig várnunk kell. A kocsi motorválasztékának egyik legfigyelemreméltóbb darabja a 2,8 literes turbótöltős V6-os lesz, amely 299 lóerős, és a fejlett XWD Haldex-összkerékhajtás jár majd hozzá.

Forrás: SaabForrás: Saab