Kiszivárgott képeken az Infiniti szupersportautója

Vágólapra másolva!
Állítólag a véletlen műve, hogy néhány gyári fotó felkerült a netre az Infiniti Emerge-E nevű tanulmányáról.
Vágólapra másolva!

Forrás: Infiniti
Nem hagyhatta válasz nélkül az Infiniti a Lexus LFA-t

Eddig ügyesen csepegtette az információkat a Genfben bemutatkozó szupersportautójáról az Infiniti, néhány részletfotót és pár műszaki adatot tettek csak közzé, hogy fokozzák az érdeklődést a hivatalos premier előtt, ám úgy néz ki idő előtt kiszivárgott néhány gyári fotó az Emerge-E-ről. Ha tényleg igaz, hogy nem szándékosan tették közzé az alábbi képeket, akkor most nem lehetnek túl vidámak az Infinitinél, mert nem lesz meglepetés az autó genfi leleplezése, de az is lehet, hogy ez is a beetetés része, hogy még több cikk jelenjen meg az újdonságukról.

Forrás: Infiniti
Visszapillantó tükrök helyett kamerákat kapott a tanulmány

Akármi is az igazság, az biztos, hogy nem néz ki rosszul az Infiniti első szupersportautója, amelyről egyelőre csak annyit tudni, hogy elektromos meghajtású, de kapott egy 1,2 literes benzinmotort is, amelynek szerepe csupán annyi, hogy generátorként növelje az autó hatótávolságát.

Forrás: Infiniti

Az Emerge-E egyelőre csak koncepció, az viszont biztos, hogy valami nagyon hasonló hamarosan fel fog bukkanni az Infiniti kínálatában, ugyanis a Nissan luxusmárkájának nincs szupersportautója.