Reklámforgatáson bukott le az új Lancia, ezzel a kisautóval tér vissza az olasz márka

Vágólapra másolva!
Az új Ypsilon jóval nagyobb lett a 13 éve piacon lévő elődjénél, és már elektromos hajtással is gyártani fogják.
Vágólapra másolva!
Fényes nappal küldték a Lancia Ypsilon prototípusát Como belvárosába, hogy a februári bemutatóhoz elkészítsék a fotókat/videókat Forrás: Masera Facebook

Hivatalosan még csak részletfotókat mutatott a Lancia az új Ypsilonról, amelynek majd február közepén lesz a hivatalos bemutatója. De azt azért ők se gondolták komolyan, hogy addig titokban marad a megjelenés, ha Como belvárosába küldik az autót fényes nappal, hogy elkészítsék a hivatalos fényképeket és videókat róla. Persze nagy értelme nem is lett volna titkolózni, mivel december elején már lebukott egy álcázott prototípus, amely beleesett egy tóba, és a kiemeléskor lesifotósok hada várta.

Végre azonban a vizes képeknél sokkal jobb fotókat látunk az újdonságról, amelynek különlegessége, hogy elöl a lökhárító két sarkába tették a fényszórókat. Az első-hátsó fekete betétek miatt

sötét színben mutat igazán jól az új Ypsilon,

de az orr-rész formáját szoknia kell majd a konzervatív Lancia-rajongóknak. Könnyen lehet, hogy ahogy a Peugeot 3008-nál, úgy most is idő előtt közreadnak majd pár képet az újdonságról, de a részletes sajtóanyagot a terveknek megfelelően, az eredeti február 14-i időpontban adják majd közre.

A Lancia annyit már előzetesen elárult a Jeep Avenger és a Fiat 600 rokonának tekinthető. négy méternél várhatóan hosszabb Ypsilonról, hogy csak hibrid és tisztán elektromos változata lesz, és az utóbbiba bruttó 54 kWh kapacitású akkumulátor kerül.